Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Translation_Entry has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/entry.php on line 14 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_Reader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_FileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 120 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_StringReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 221 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedIntFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 236 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Widget_Factory has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/widgets.php on line 544 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpex_recent_posts_thumb has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/kakefabrikken/functions/widget_posts_thumbs.php on line 5 Bakedrømmen | Kakefabrikken Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571

Bakedrømmen

Bakedrømmen

En vårdag før påske troppet jeg opp hos Aftenposten med bakst under arma, en idé i lomma og overraskende lite nerver. Jeg skulle møte forlagssjef Sverre og fortelle han om min idé, Bake! Vel, magasinet hadde ennå ikke fått noe navn da, men idéen var klar: Lage et magasin om baking. Vi har mange matmagasiner i Norge, men ingen rene bakemagasiner, hvorfor ikke? Dette var iallefall noe jeg hadde savnet og siden det ikke fantes tenkte jeg at jeg ble fikk lage et selv..

Som utdannet journalist og hobbybaker var jo dette i tillegg en drømmejobb for meg – å få kombinere jobb og hobby kan ikke sies å være noe annet enn et fantastisk privilegie. I tillegg hadde jeg virkelig tro på konseptet jeg hadde begynt å utarbeide. Baking er mer trendy enn det noen gang har vært, nye grupper baker, det er ikke bare bestemor og hjemmeværende mødre. Ungdommer hiver seg over cupcakes og gutta baker surdeigsbrød! Jeg tenkte at flere enn meg må ha savnet et slikt magasin.

Det ble flere møter etter dette, flere viktige mennesker måtte møtes. Noen av mine venner visste om hva jeg holdt på med og jeg fikk flere tilbakemeldinger på at jeg var så tøff som turte! Vel, jeg syntes faktisk aldri det var så skummelt, jeg hadde absolutt ingenting å tape, bare alt å vinne. Også tror jeg det at når man går inn med noe man virkelig har tro på, så blir det ikke så skummelt. Men spennende var det, veldig spennende!

kort_happy

For å gjøre en lang historie kort, Bake ble en realitet! Like før sommeren sa jeg opp min gamle jobb og 1. september var jeg på plass i redaktørstolen. Siden da har det gått i ett. Jeg har ikke engang rukket å legge ut 1-årsdags-innlegget til Kakefabrikken engang (3. september var det 1 år siden Kakefabrikken ble en realitet. Men det kommer, og da blir det give away også 😉 ) Det har vært mange sene kvelder med jobbing, men du verden så gøy det har vært! Læringskurven kan ikke sies å ha vært annet enn bratt.

På veien har jeg møtt så utrolig mange gode og dyktige mennesker. Jeg gleder meg veldig til Bake kommer i salg (25. november). Det vil være et magasin med mye variert stoff, både fra inn- og utland, og ikke minst mange oppskrifter. Også må jeg jo bare legge til at jeg er beæret over at superkonditor og mesterkokk Sverre Sætre falt for idéen og har blitt med fast som bidragsyter, her er det mye å glede seg til framover! Sverre er en utrolig dyktig og engasjert mann, og ikke minst superhyggelig! Han har for øvrig eget konditori på Briskeby i Oslo, som jeg kan anbefale et besøk.

På tampen kan jeg ikke annet enn å komme med en anbefaling og oppfordring: Følg drømmen din! Ikke sitt og tenk på hva du vil gjøre – gjør det! 😉

Og du, hva tror du om Bake? Nedenfor ser du forsiden på den aller første utgaven. Ser det lovende ut? Gleder du deg? Alle tilbakemeldinger er velkomne. Følg gjerne Bake på facebook for oppdateringer :-)

Bake_forside1

10 kommentarer

 1. Tone - 11. november 2013

  Åååå – gleder meg sååå til å holde bladet i hendene mine og å prøve ut enda flere av de fantastiske oppskriftene du kommer med ♡

 2. Trine - 11. november 2013

  Gratulerer! Jeg synes førsteutgaven ser lovende ut fra coveret, og gleder meg til å se mer. Og jeg synes du er kjempetøff som har satset på, og fått til dette :)

 3. Fru Thoresen - 11. november 2013

  GRATULERER! Så utrolig spennende, og så utrolig TØFT gjort av deg! Dette kan du være stolt av :)
  Jeg er veldig lite fan av blader, syns det altfor ofte er lite innhold og masse reklame, men akkurat dette bladet ville jeg nok hatt vanskelig for å gå forbi. Ser kjempelekkert ut :)
  Lykke til videre, håper bladet blir en suksess :)

 4. Olav Birkeland - 18. november 2013

  Gratulerer så mye!! Dette blir bra – jeg gleder meg til å kjøpe og ikke minst til å lese bladet 😉

  Lykke til fra en som har bakt ukentlig siden 1985 😉

 5. Elin - 8. mars 2014

  Gratulerer, og jeg må si du er tøff! Gleder meg til å lese bladet.

 6. Hobbykokken i bakemagasinet BAKE | Hobbykokken.no - 4. mai 2014

  […] er i vinden som aldri før og det er veldig gøy at redaktør Ellen Lundring har lykkes med prosjektet sitt fra første øyeblikk. Det er åpenbart mange grunner til at Bake har lykkes så bra så fort, men en av grunnene er […]

Legg igjen en kommentar