Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Translation_Entry has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/entry.php on line 14 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_Reader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_FileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 120 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_StringReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 221 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedIntFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 236 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Widget_Factory has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/widgets.php on line 544 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpex_recent_posts_thumb has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/kakefabrikken/functions/widget_posts_thumbs.php on line 5 Give Away! | Kakefabrikken Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571

Give Away!

Give Away!

Det går godt om dagen. Trafikken på bloggen er økende, antallet følgere på facebook og Instagram likeså. Ikke minst er det gøy at hemmeligheten om Hele Norge Baker-deltakelsen er ute. I tillegg har vi endelig fått flytte hjem til nyoppusset hus etter vannlekkasjen tidligere i vinter. Som om ikke det var nok, så skinner sola i dag også :-) Dette kan ikke annet enn feires med en give away.

Give_Away_Feb13_6944Premien er en universal gassbrenner, som er genial til for eksempel karamellisering av sukker (som på Créme Brûlée) og bruning av marengs. Den kan også brukes til å smelte ost, grille paprika og tomater så skinnet blir enklere å ta av osv. Neste uke kommer det også litt inspirasjon på hva du kan bruke brenneren til.

Vil du bli med på konkurransen er alt du trenger å gjøre å legge igjen en kommentar på dette innlegget, legg gjerne til hva du kunne tenke deg å bruke gassbrenneren til. Konkurransen er åpen til fredag 1. mars kl 21. Vinneren trekkes via random.org.

Lykke til :-)

Følg gjerne Kakefabrikken på:

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

Da er vinneren trukket, og den heldige er: Birthe:-) Send meg en mail med adressen din, så kommer premien i posten. Gratulerer! :-)

Random_vinner_2

Vinner_blogg_2

 

25 kommentarer

 1. Sten J. McNeil Ånnerud - 24. februar 2013

  Åh, dette er jo genialt! Gratulerer med nyinnflytting igjen – deilig å være i hus igjen, vil jeg tro? Vinner jeg, tror jeg nok jeg begynner med å brenne enten marengs eller brûlée! :)

 2. Annette Svalebjørg - 24. februar 2013

  Helt klart brulee :) jeg skulle hatt en sånn en her om dagen,bakerovnen var ingen suksess :) Flott blogg du har :)

 3. Beate Westad Thormodsæter - 24. februar 2013

  Ellen, så gøy at det går så bra! GRATULERER! Jeg gleder meg til å følge deg på tv-skjermen! Godt å høre at dere er hjemme igjen også. Nyt!

 4. SaraMargareta - 24. februar 2013

  Hej
  Roligt med «hela Norge bakar» får väl se det på någon playkanal.

  Gasbrännaren, maräng på pajer som inte ska in i ugnen.
  /SaraMargareta

 5. Elise C Standheim - 25. februar 2013

  Gratulerer så mye med deltagelsen! Skal følge med på tvn 😉 Husker jo hvor nervøs du var da de hadde ringt deg :p

  Så gøy med give-away :) Dette må man prøve seg på.

 6. Wenke Høitomt - 25. februar 2013

  Har ønsket meg en sånn lenge! Både for å lage creme brulee, og til å «svi» marsipan, slik at den får et antikk look 😉

 7. Monica - 25. februar 2013

  Så gøy, GRATULERER!!!

 8. Sol-Amalie - 26. februar 2013

  Definetivt til brulee eller til marengs :)

 9. Viktoria MaS - 26. februar 2013

  Jeg ville brukt den til å gi den til min herlige venninne som har bursdag i neste uke, siden hun ELSKER å bake og ønsker seg en gassbrenner :] Hun har snakket om at hun har så lyst til å lage creme brulee, hadde passet perfekt 😀

 10. Birthe - 26. februar 2013

  Jeg ramla over bloggen din og det var jo bra, for her var det masse inspirason! Jeg liker å gjøre mat (og kaker) fra bunnen av, så om jeg er den heldige vinner av gassbrenneren, så tenker jeg å vise mammaen min hvordan s k i k k e l i g creme brule skal se ut og smake!

 11. Marita - 26. februar 2013

  åå, Creme Brulè <3 Namm .
  Jeg har ønsker meg en slik ganske lenge nå… Har bare altså fått meg til å kjøpe det. :) men kansje jeg ikke trenger tenke meg på det , hvis jeg vinner ?! !? 😀 😀 hehe

 12. Vibeke - 28. februar 2013

  Uhhh en skøn give away. En af mine favorit desserter er creme brulee så det ville være fantatisk selv at kunne lave den

 13. Klestrollet - 28. februar 2013

  Denne vil jeg være med på! Er ingen mester på kjøkkenet, men vil så gjerne lære meg å lage creme brulee, for det er jo godt…!!

 14. Trine - 1. mars 2013

  Åhh en slik gassbrenner har jeg ønsket meg lenge! Kjæresten min elsker Créme Brûlée, men det har han sluppet å få av meg siden jeg aldri har fått somlet meg til å kjøpe gassbrenneren. Gleder meg til å følge deg på «Hele Norge Baker». Lykke til!!! :)

 15. eva - 1. mars 2013

  haddr vert fint med ein gassbrenner:-) vi ska ha dåpnom 1mnd og planen min er å lage forskjellige cupcakes som en av kakene:-)

  off ka, lekasje er lite kult.:-(

 16. Maria - 1. mars 2013

  Gledes stort til den nye serien starter! 😀
  Hvis jeg er den heldige vinner, skal jeg prøve meg på Alaskan bomb! Den ser så spennende ut!

 17. Irene Grindhaug - 1. mars 2013

  Håååååååper det blir meeeeeeg :-) har ønskt meg leeeeeeeenge :-))))
  God helg :-)

 18. Anita - 1. mars 2013

  Ååå hadde vært helt perfekt med en sånn ja…elsker å lage cupcakes og har lyst å prøve meg på marengskrem på toppen…og da hadde det jo vært perfekt med en sånn :-) tvinner fingre

 19. Ruth Solveig - 1. mars 2013

  Jill sak te kjøkkenet!! :)

 20. Bente - 1. mars 2013

  Hadde jeg vunnet denne skulle jeg ha «svidd» marengstopper eller laga creme brule

 21. Mia Lystad - 1. mars 2013

  Jeg vil gjerne vinne en gassbrenner 😀

 22. Ann-Kristin - 1. mars 2013

  Har i mange år tenkt å kjøpe en sånn bl.a. for å bruke til creme brulee og smelte ost på løksuppe osv, men årene har nå gått… Kanskje man er heldig i dag? Fin blogg du har iallefall – lykke til den heldige :)

 23. Beate - 1. mars 2013

  Super blogg du har! Har funnet mye fristende her som jeg skal prøve meg på :)
  Det er alltid spennende med en give-away, og skulle jeg være så heldig å vinne skal den fine gassbrenneren bli flittig brukt!
  Hilsen Beate

 24. Birthe - 10. mars 2013

  Tusen takk! Nå blir det ekte creme brule på mammas fødselsdag i påska 😉

Legg igjen en kommentar