Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Translation_Entry has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/entry.php on line 14 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_Reader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_FileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 120 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_StringReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 221 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedIntFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 236 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Widget_Factory has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/widgets.php on line 544 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpex_recent_posts_thumb has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/kakefabrikken/functions/widget_posts_thumbs.php on line 5 Hot Chocolate Pops | Kakefabrikken Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571

Hot Chocolate Pops

Hot Chocolate Pops

Varm sjokolade på pinne? Ja, takk! De fleste begynner kanskje bli vant til å putte både kaker, paier, kjeks og mere til på pinner, men kakao på pinne, har du prøvd det? Hvis svaret er nei, kan jeg anbefale på det varmeste å prøve det. Ikke er det bare nydelig å kose seg med på kalde kvelder, men det er kjempefint å gi bort som gave. Så denne oppskriften er også den første i en serie med spiselige gaver, som jeg kommer til å legge ut framover mot jul.

Denne oppskriften inneholder både mørk kokesjokolade og melkesjokolade, kakao og melis og her er det bare å velge ut de variantene man liker best. Antallet hot chocolate pops det blir av denne oppskriften kommer an på hvor mye sjokoladesmak du vil ha og hvor stor kopp du skal ha det i. Jeg kan anbefale å lage 14-16 pops av denne oppskriften, som deretter blandes med en stor kopp melk (2,5 dl).

Oppskriften er som følger:

Hot Chocolate Pops

200 g mørk kokesjokolade
200 g melkesjokolade
2 dl melis
1 dl kakao

Smelt sjokoladen* i en glassbolle over varmt vannbad.
Sikt melis og kakao og bland inn i den smeltede sjokoladen.
Fordel blandingen i en isbitform eller tilsvarende (jeg bruker en isbitform av silikon), stikk pinner i og avkjøl.

Ta popsene ut av formen når de er helt avkjølte og stivnet (det går raskest i kjøleskap).*Tips til smelting av sjokolade:
Det er veldig viktig at det ikke kommer noe fukt i sjokoladen som skal smeltes, én eneste dråpe kan gjøre om sjokoladen til en kornete grøt. Når jeg smelter sjokolade, har jeg den i en glassbolle og setter den over en kasserolle med oppkokt vann og lar den stå der til sjokoladen har smeltet. Om uhellet skulle være ute, kan du fortsatt lage hot chocolate pops, men blandingen vil bli kornete og den vil ikke  løse seg opp like lett i melken etterpå.

Denne blandingen er nok til 14-16 pops.
Én pop blandes med en stor kopp (2,5 dl) varm melk.

Tips: Når sjokoladen begynner å smelte i melken er det lurt å hjelpe til å røre ut med en skje så det ikke tar så lang tid.

Enjoy!

PS! Husk at du også kan følge Kakefabrikken på:

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

3 kommentarer

 1. Hannele - 26. november 2012

  Hej,
  Vad fin blogg du har – fantastisk!
  Jag ska göra dessa härliga pops imorgon.

  Okay, I atleast tried to write in Swedish (even thoug it’s not your language, but I can’t write a word in norwegian. I’m happy that I can read a bit of your language). I’m finnish food blogger, new fan of yours:)

  • admin - 3. desember 2012

   Hi :-) Thanks for the great feedback, your swedish is also great, norwegians understand swedish really well :-) I checked out your blog too, didn’t understand a word, but the pictures were SO nice! The food looked really delicious. I guess I’ll have to try out Google Translate some day soon 😉 I’ll definitely visit your blog often 😉

 2. Spiselige julegaver - 20. desember 2013

  […] Hot chocolate pops fra Kakefabrikken […]

Legg igjen en kommentar