Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Translation_Entry has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/entry.php on line 14 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_Reader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_FileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 120 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_StringReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 221 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; POMO_CachedIntFileReader has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/streams.php on line 236 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Widget_Factory has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/widgets.php on line 544 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpex_recent_posts_thumb has a deprecated constructor in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/kakefabrikken/functions/widget_posts_thumbs.php on line 5 Pink Strawberry Whoopie Pies | Kakefabrikken Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/b/f/1/kakefabrikken.com/httpd.www/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 571

Pink Strawberry Whoopie Pies

Pink Strawberry Whoopie Pies

Nå heiser jeg flagget (det rosa prikkete) og erklærer herved det nye bloggdesignet for åpnet :-) Jeg er kjempe fornøyd med hvordan det ble seende ut, all ære til Espen som har vært så snill og tålmodig og hjulpet meg med å sette idéene ut i livet. Det var også han som lagde min andre nettside, og jeg kan anbefale han om du trenger et netthode.

Og så over til dagens oppskrift. Inspirert av Rosa Sløyfe Aksjonen har jeg laget noen ordentlig rosa whoopie pies med smak av jordbær, eller rettere sagt jordbærgodteri. De er laget på jordbærmelis, som gir denne søte og nesten litt barnslige smaken. Disse er garantert en vinner hos barna, de voksne, de eldre og de midt i mellom 😉

Pink Strawberry Whoopies

125 g mykt smør
125 g jordbærmelis (finnes på de fleste velassorterte butikker)
2 egg
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1,5 dl jordbærmelk (Litago) eller vanlig melk
Evt litt rosa pastafarge

Husk at alle ingrediensene må være romtempererte.

Visp smør og jordbærmelis luftig (ca 4-5 minutter).
Tilsett ett egg om gangen og rør godt mellom hvert egg.
Bland hvetemel med bakepulver og vaniljesukker.
Tilsett melblandingen og melken annenhver gang i flere omganger. Start og avslutt med melblandingen.
Tilsett litt rosa pastafarge om du vil ha en sterkere rosafarge. (Jeg brukte litt rosafarge fra Wilton).

Bruk en sprøytepose (eller to teskjeer) og lag små rundinger med med røre på en bakepapirkledd ovnsform (evt silikonmatte for whoopie pies). Jeg liker mine whoopies ganske små, så mine rundinger med røre er ca 3 cm i diameter. Med den størrelsen får jeg ca 30 (60 rundinger med røre) hele whoopies av denne røren. Steketiden avhenger av størrelsen på whoopiesene. Mine små steker jeg på 180 grader i ca 6 min. Lages de større blir steketiden litt lengre. Du kjenner at de er ferdige når de er «spenstige/svampaktige» når du kjenner på toppen av de.

Whoopies kan fylles med mye forskjellig. En veldig enkel og vanlig variant er for eksempel smeltede marshmallows. Denne gangen har jeg valgt et annet typisk fyll, basert på Marshmallow Fluff med jordbærsmak. Dette kan beskrives som marshmallow krem, og er ordentlig søtt og klissete. Det selges i velassorterte butikker. Du kan også bruke vanlig Marshmallow Fluff.


Strawberry Marshmallow Fluff Filling

60 g mykt smør
4 ss jordbærmelis (eller vanlig melis)
1 boks (213 g) Marshmallow Fluff med jordærsmak (eller vanlig)

Rør smør og melis luftig (ca 5 min).
Vend inn Marshmallow Fluff.

Sprøyt en passe mengde fyll (ikke for mye, da vil det renne utover) på stekeflaten av en halvdel og legg deretter en annen matchende halvdel på. Rull evt sidene i strøssel.

Enjoy!

PS! Det blir straks en fin liten give away på bloggen for å feire det nye designet. Følg med, følg med :-)

Legg igjen en kommentar